Oprijplaten

Met trots presenteren we onze nieuwste aanwinst: gloednieuwe oprijplaten. Met een minder steile helling zorgen deze voor een veiligere werkomgeving. Ze zijn goedgekeurd voor belastingen tot 35 ton. Dankzij deze verbetering kunnen we zware machines nog efficiënter laden op onze semi dieplader van Goldhofer, achter onze Volvo FH Electric.

Veilig laden

Nieuwe oprijplaten voor zware machines

In de wereld van speciaal transport is veiligheid altijd een topprioriteit. Het laden van zware machines op trailers kan een uitdaging zijn.

Deze oprijplaten zijn speciaal ontworpen met veiligheid in gedachten. Het eerste wat opvalt is hun minder steile helling, waardoor het laden en lossen van zware machines veel veiliger wordt. Dit betekent dat onze werknemers met meer vertrouwen kunnen werken, wetende dat ze minder risico lopen op ongelukken of schade aan de machines.

Een ander belangrijk aspect van deze nieuwe oprijplaten is hun indrukwekkende draagvermogen. Met een goedkeuring tot 35 ton bieden ze voldoende stevigheid en stabiliteit, zelfs voor de grootste machines die we moeten vervoeren. Dit opent de deur naar een nog breder scala aan projecten en mogelijkheden voor ons bedrijf.

Door deze nieuwe oprijplaten kunnen we onze semi dieplader van Goldhofer nog efficiënter gebruiken. Gecombineerd met onze zero-emissie truck, kunnen we ook laden en of lossen in zero-emissiezones

Al met al zijn de nieuwe oprijplaten een investering in veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Ze verbeteren niet alleen onze operationele capaciteiten, maar stellen ons ook in staat om onze klanten beter van dienst te zijn. Met deze nieuwe toevoeging aan ons materiaal kunnen we met vertrouwen de uitdagingen van zwaar transport tegemoet treden.

Kort samengevat zijn dit de voordelen:

  1. Veiliger laden: Minder steile hellingen verminderen risico’s.
  2. Hoger draagvermogen: Goedgekeurd tot 35 ton voor grote machines.
  3. Efficiënter transport: Optimaliseert gebruik van semi dieplader.