Durabilis Transport

Durabilis Transport is een transportonderneming, gevestigd in het midden van het land, die zich specialiseert in duurzaam, regionaal transport en transporten die emissievrij uitgevoerd moeten worden. Vandaar ook de naam: Durabilis Transport. Durabilis is Latijn voor duurzaam. Wij zijn gevestigd in Ede en kunnen de regio's Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Rhenen en Veenendaal goed bedienen.

Durabilis Transport is opgericht door Jaap Vlastuin, bekend van G. Vlastuin Transport, om aan de groeiende vraag naar zero emissie of emissievrij transport te voldoen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk onze FAQ's voor directe opheldering. Daarnaast bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen, we staan u graag te woord!

Wat zijn de voordelen van elektrische vrachtwagens ten opzichte van traditionele vrachtwagens?

Met onze elektrische vrachtwagens kunnen wij in emissievrije zones komen. Vanaf 2025 zijn er door heel Nederland 20 emissievrije zones waar Durabilis Transport wel nog haar werk kan uitvoeren. Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen. Kijk daarvoor eens op onze socials!

Kunt u helpen met de integratie van duurzaam transport in onze supply chain?

Jazeker! We denken graag mee met uw uitdaging en bieden hierbij een helpende hand. U kunt ons altijd bereiken via de onderstaande contactgegevens of via het contactformulier.

Zijn elektrische vrachtwagens geschikt voor langeafstandstransporten?

Elektrische vrachtwagens zijn in toenemende mate geschikt voor langeafstandstransporten, maar er zijn enkele uitdagingen waarmee wij rekening mee moeten houden. Door onze kennis lukt het Durabilis Transport om deze uitdagingen aan te gaan.

Wat is de actieradius van de voertuigen?

Dat is van veel verschillende factoren afhankelijk. Maar met onze huiftrailer is 300km haalbaar, en met onze 4 assige semidieplader tot 200-250km. We zijn afhankelijk van de geladen gewichten en de weersomstandigheden.

Biedt Durabilis Transport op- en overslag?

Ja, wij hebben beschikking over overdekt op- en overslag van 1700m2. Wij hebben een elektrische heftruck en een 5 ton bovenloopkraan ter beschikking. Heeft u interesse? Bel of mail gerust!

Kan we aantonen dat we geen CO2-uitstoot hebben.

We kunnen per dag aantonen wat onze gereden kilometers zijn en daarmee ook laten zien dan we geen CO2-uitstoot hebben gehad. Middels ons kunt u uw CO2-uitstoot reduceren.